flower2

Néhány szóban az airbrush körömfestésről, amit tudni érdemes:

Bizonyára te is találkoztál már ilyen technikával készített körömmel,a vendégek szeretik és ha jó körmöt készítesz garantálom, hogy a vendégköröd, 3hónap alatt a duplája lesz.!!

Mindenekelőtt azonban meg kell említsem , hogy először is ha sok vendéget szeretnél tanulj meg először egy olyan körmöt megcsinálni, ami szép és tartós.( ha ezzel problémáid vannak akkor szívesen látunk technikai tanfolyamainkra)

UGYE te is szívesebben járnál olyan helyre ahol szép, és tartós a köröm, mint ha akármilyen díszített, de minden másnap leesik.????

Ha a szép és tartós köröm már nem okoz gondot , akkor jöhetnek a díszítések.

Elsősorban el kell oszlassak néhány tévhitet az airbrush technikával kapcsolatban, sokkal több annál mint aminek látszik, ezért is találkozhatsz sok eladó géppel a neten. Sokan azt hiszik, megveszik a gépet és csinálják, sajnos ez nem így működik, mire rájönnének hogyan is kell azt jól és szépen csinálni, addigra elmegy a kedvük, ezt ha beszélsz több emberrel aki próbálta megerősíti neked.A tanfolyamunkon minden szakmai "Titkot" is átadunk,amivel ezeket a dolgokat könnyebben kikerülheted.
Hidd el egyedül nemigazán fogod megtanulni, és gondolom vendéget veszteni nemigazán szeretnél.
Ez a dolog nem úgy működik, hogy ráfújom aztán kész, te csak ezt látod, sok tanulóm szembesült már vele, hiszen fetés közben neked a festék arányát szabályoznod kell, na és ez az ,ami nem látszik.És mellesleg az sem mindegy hogyan helyezed fel a mintákat, hogy azok tényleg egyformák legyenek.
Ha hozzánk jössz tanulni, GARANTÁLTAN FOGSZ TUDNI SZÉPEN FÚJNI.

Az airbrush körömfestési technikát, KEZDŐKNEK, ÉS MÁR SOK ÉVE VÉGZETT KÖRMÖSÖKNEK IS AJÁNLJUK.

-Kezdőknek.:
bizonyára neked is gondot okoz a diszítés, és a tökéletes mosolyvonal kialakítása, ha csak ezért tanulod meg ezt a technikát, már megéri, UGYANIS a festék nem kopik le nem lesz csúnya, és NEM SÁRGÚL.
A mosolyvonal pedig tökéletes, egyenletes, a köröm szabadszéli része sem lesz vastag.
Ellentétben a színes zselékkel, nem kell színes zselékből több száz színt tartanod , mert ezekből a festékekből a gyári alapszíneken kivül(35) többszáz árnyalat kikeverhető.
Előnyei: nem ragad, és nem romlik meg, eláll több évig is, és nincs pazarlás, VALÓBAN csak annyit használsz belőle amennyi épp szükséges.
Ugye neked is van olyan színes zseléd amit kibontottál egyszer használtál, és más nem kéri???
Régebben nekem is több ilyen volt, aztán a kukában landolt, tehát kidobott pénz volt az ablakon.
Az airbrush festék 60ml 2100ft, és egy komplett szettre 3 csepp festék elegendő. A fehér, ami leginkább fogy, de az is elég kb 5-6 hónapig, a színesek több évig is használhatók, és nem romlik meg,nem káros.
A manapság divatos körömágyhosszabításnál, NEM KELL NEGATÍV mosolyvonalat építened egész felületen felkened az általad használt káh anyagot, és utána felviszed a kívánt színt, lehet az fehér vagy a szivárvány bármely színe.MERT a festékréteg vastagsága tizede a színes zseléé, vagy fehér zseléé, sőt az ECSETES FEHÉR ZSELÉÉ.

Eltávolítása is könnyű, lényegesen könnyebb a fent említetteknél, egy mozdulat, és máris tehető fel újra a töltőanyag, és elfelejtheted a szabadszéli mosolyvonal építését ezáltal IDŐT SPÓROLSZ MEG.
GONDOLD CSAK EL MENNYIVEL EGYSZERŰBB ha töltéskor csak egyszínű anyagot kell felvinned, legyen az zselé, porci, vagy akár U.V porci.
Nálunk egy töltés 1-óra festéssel, mindennel együtt, ezt az oktatáson meg is mutatom,leellenőrizheted:))
és mi a munkáinkra festésre és építésre merünk garanciát vállalni, ugyanis bármi gondja van a vendégnek(szinte soha) ingyen korrigáljuk.!!!

Haladó körmösökek:
ugyanezért is ajánlom mint a kezdőknek, meg persze azért hogy gyorsabbak legyenek, és minél több elégedett vendégük legyen.
És persze ne kelljen órákat eltölteniük a minták elkészítésével.
A galéria menüpont alatt megnézheted mit produkálunk mi a géppel.:))
A minőségi gép, festékek sablonok(nem kínai) kompletten 60ezer körül kijön, ez nem sokkal több mint néhány tégely színes zselé és fehér zselé ára.

Ha felkeltettem érdeklődésedet hívj, és jelentkezz tanfolyamainkra a 06 30 9 649 345 számon.tatáson meg is mutatom,leellenőrizheted:))
AIRBRUSH ISKOLA, alaptanfolyam( a tanfolyam elvégzéséről Oklevelet adunk)
Képzési idő : 1 alkalom.
Kis Csoportos oktatás esetén, max 4fő, .(15  000 áfával
Csoportos oktatás esetén, max 6fő, 10-16ig.(10000 ft+áfa)A képzés célja: A kezdők számára egy biztonságos pisztolyhasználat egybekötve, olyan anyagismerettel, amivel problémamentessé válik az airbrush festő tehetségének kibontakoztatása.
Amit biztosítunk:
- Minden segédeszköz a tanfolyam alatt.
- Kedvezményes vásárlási lehetőségek, gép ,sablon professzionális kifejezetten műkörömre és természetes körömre kifejlesztett airbrush festék,-nem mérgező,
- Oklevél


Elméleti oktatás:
- Az airbrush pisztoly gyakorlati használatának elsajátíttása
- Az airbrush pisztoly felépítése, tisztítása, karbantartása
- A pisztolymárkák közti különbségek ( Single és Double Action rendszerek )
- Általános ismeretek
- Festék anyagismeret, lakkozás, acryl festékek bemutatása.
- Airbrush történelem.


Gyakorlati oktatás:
- Bevezetők, ismertetők, a műköröm és airbrush technika összehozása, Olyan szakmai titkok bemutatása ami több éves tapasztalatszerzés eredménye.
- Pisztoly szétszedése, összerakása
- Festék betöltés, takarítás
- Pontfújás
- Csíkhúzás
- Színátmenet
-Különböző minták bemutatása, és begyakoroltatása.
-szakmai "titkok" átadása!!!
 

Airbrush oktatás esetén csoportos kedvezmény 8 fő esetén VIDÉKRE BÁRHOVÁ KIMEGYÜNK,  eszközt és alapanyagot, gépet a gyakorláshoz mi biztosítunk.

 

 


Alapoktatás:

-építő technika
-tipes technika-porcelán
-UV porcelán
-zselé
-kombinált technika

 
Továbbképzés:

-airbrush technika(alap, haladó, profi szinteken) 
-porcelán  3d,
-színes zselé
  Képzések ára: 3000-4000 Ft/ óra
(személyre szabottan kérem e-mailben érdeklődjön!)
 


A képzésekről:

I:szint: Alapfoku ismerkedő oktatás kezdőknek

Téma:
-a körömfelépítés megismerése
-A műkörömtechnikák bemutatása
-alkalmazás technika

II.szint: Technikai oktatás

Már végzett de kezdő műkörömépítőknek ajánlom akik nehézségekkel, hiányoságokkal rendelkeznek, problémájuk a gyakorlatlanság, az eszközhasználat, alapanyag felhordás, bereszelési szakaszok, fellevegősödés, leválás, francia építési megoldások hiánya.

III. szint: Haladó technikai oktatás

Már képzett dolgozó műkörmösöknek ajánlom akik munkájuk során szeretnének gyorsabban lendületesebben dolgozni hozzáadva új fogásokat, tartós technikákat, utántöltés módszerei, törésnél alkalmazott módszerek, francia alapanyagok alkalmazása, elsajátítása.

Intenzív műkörömtechnikai gyakorlás

Végzett dolgozó műkörmösöknek akik begyakorlást igényelnek minden technikából.
Minden körömtechnika átfogó oktatása a tudás felfrisítése épített köröm,tip-es technikák, töltés, újdonságok, fogások begyakorlása, francia és körömágyhosszabbító alapanyagok felhordási technikájának betanitása. Körömdíszítések, lakkozási technikák. Manikűr és fajtái, kézápolás.

 

Színes alapanyagok oktatása
Színes Zselé és acryl használatának begyakorlása, beépíthető körömdíszítések, díszítések épített és tip-es körömben. Kreatív megoldások, ötletek.
Ajánlat: végzett dolgozó műkörmösöknek akik körömépítés során beépíthető végleges díszítési technikákat sajátíthatnak el.

A technikai oktatást kezdő végzett körmösöknek ajánlom akik bizonytalanok a munkájukban és hiányosságokkal rendelkeznek.
A haladó technikai oktatást végzett körmösöknek ajánlom akik már dolgoznak viszont szeretnének minnél gyorsabban profibban lendületesebben technikásabban dolgozni.
Az intenzív továbbképzés dolgozó vagy a szakmából kieső Végzett műkörömösöknek ad felfrissítést minden körömtechnikából, diszítésből, új fogásokat,praktikákat.

 

 


 


 

oktatas.html
termekek.html

 

design by NoRL